Träningsfilmer

Fördelarna med att träna hemma:
Du kan ha på dig vad du vill.
Du kan lyssna på din musik HÖGT.
En bra träning kräver inte snygg utrustning.
Du tvingas utbilda dig själv om kondition.
Träna när det passar dig bäst.
Du sparar pengar som du kan spendera på god, hälsosam mat istället.

Att gå in i ett öppet gym omgiven av okända ansikten och maskiner kan vara mildt sagt skrämmande. Inte bara går du in i ett hav av främlingar, men du rör dig också din kropp och svettas, och medan du inte behöver känna dig osäker - trots allt är alla på gymmet där av mer eller mindre samma skäl - det är helt normalt att känna sig felaktig.


Jag känner mig själv, och när jag brukade gå till gymmet oftare fanns det alltid en del av mig som kändes som om jag bedömdes för hur jag utför vissa rörelser. Generellt sett kommer detta vanligtvis från paranoia, för i verkligheten fokuserar alla på sig själva och sina egna handlingar, inte du eller din. Men ibland känner du dig fortfarande orolig för det hela, vilket är inget att skämmas för. Men om dina nerver börjar påverka hur du presterar, kanske du vill överväga en träningspass för att göra saker bekvämare överallt.
"Jag började träna i hemmet för att jag kände mig skrämd på gymmet - och jag var en idrottsman hela mitt liv", berättar fitnesstränare, idrottsman, författare och sociala medier, Katie Austin, till Elite Daily. "Jag ville inte att folk tittade på mig för att träna, bedöma mig osv., Och jag vände mig därför till träning i hemmet. Jag kände mig bekväm att träna i mitt eget hem."
Personligen, även om jag jobbar hemifrån och gymmet bokstavligen är en sju minuters bilresa från min lägenhet, bara att veta att jag måste sätta mig i bilen, köra till gymmet och köra hela vägen tillbaka efter att jag har spenderats från en timme på löpbandet är nästan torterande. Någon som reser till och från jobbet varje dag kanske inte vill ha en extra pendling på sin dagliga rutin. Lösningen? Hemmaträning, min vän, där pendlingen är bokstavligen sekunder från din sovrumsdörr.


Du bör du aldrig känna dig skyldig att träna, speciellt om du jonglerar med ett hektiskt schema. Ibland är man fullt upptagen, och i slutet av arbetsdagen vill du bara koppla av. Det finns ingen skam i det alls, men om du vill pressa in lite träning till ett redan kaotiskt schema, kan det vara svårt att motivera sig att ta sig till gymmet. Att gå några steg till vardagsrummet är dock en annan historia.
Vintertid eller inte, bakterier finns överallt, och tyvärr kan du bara lita på dig själv att du vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att inte fånga eller sprida baciller. För att vara uppriktig kan gymmet vara en bakteriehärd, men du vet de fakto att ditt hem är rent.
"Inte alla gym sanerar den utrustning de använder efter att någon använt den", säger hälso- och hälsoexperten från Soul Focus, Dr. Raj Gupta, till Elite Daily. "När du tränar hemma är det mer troligt att du rensar ditt träningsutrymme, inte behöver dela redskap och slippa oroa dig för om den sista personen som rörde dina vikter inte tvättade händerna."


Mångas främsta skräck i gymmet är när någon går runt dig och väntar otåligt på att hoppa på maskinen du använder så snart du är klar med din sista rep. Personligen tycker jag inte om att känna mig stressad, och om du stressar igenom varje träningspass, hur kommer du någonsin att känna den tillfredsställande trötthet, eller utföra varje rörelse rätt? Svaret är att du förmodligen inte kommer att göra det - om du inte tränar hemifrån och kan ta din tid.
Jag kan inte nog betona att det finns så mycket mer i fitness än estetik. Att träna kroppen är bra, men det stärker också ditt sinne, för att inte tala om att det kan vara en fantastisk stressavlastare. Med detta sagt, men om du är intresserad av att se en förändring i din kropp, säger fitnesschefen på Daily Burn, Amanda Murdock, till Elite Daily att du i vissa fall faktiskt kan se bättre resultat från en hemmaträning än du skulle få på gymmet.


Många faller i fällan att jämföra sina framsteg med andras, och det är ett stort misstag. Sanningen är att om du inte känner någon på personlig nivå, har du ingen aning om hur lång tid det tog dem att uppnå sina träningsmål, och kanske ännu viktigare, din resa är din egen. Inte alla går framåt i samma hastighet, så den enda du bör fokusera på är dig själv. Hemma är det naturligtvis lättare att behålla det fokus.

Se alla våra DVD-filmer

 

Importfilmerna har en leveranstid på ca 4-9 arbetsdagar

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen