• Fri frakt vid köp över 1069 kr (ord. 45kr)
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 69000 produkter

 

Julfilmer

När julen närmar sig tar vi fram advent och juldekorationer och stämningen börjar ta sig in i hem och hus. Julgranar kläs, lussebullar bakas och julgröten puttrar på spisen. Det finns oerhört många aspekter inför jul som är både mysiga och stämningsfulla. Tyvärr är december den stressigaste månaden för många personer på grund av alla måsten.

Nyttan med julfilmer

Den långa listan på julklappar ska handlas in, slås in och läggas under granen. Kakor, gröt och maträtter ska förberedas inför julhelgen för att slippa stressa kvällen innan julafton. Då är det viktigt att komma ihåg att njuta av julen och julstämningen veckorna innan julafton. För att lyckas med detta passar det ypperligt att titta på julfilmer!

 

Varva ner med julfilmer

Allt från Grinchen och Polarexpressen till A Christman Carol och Tomten är far till alla barnen, är alla julfilmer som funnits under många år och är populära filmer att titta på under och tiden innan jul. Andra klassiska filmer som inte nödvändigtvis är jultema är även vanliga att titta på under julledigheten, så som exempel Edward Scissorhands och Sagan om ringen. Nyttan med att varva ner med en mysig julfilm en kylig vinterkväll är att du kan komma bort från all stress och alla måsten för en stund. Att ha en julfilm spelandes i bakgrunden vid julfix hemma kan även bidra otroligt mycket till stämningen. Julfilmer blir på så sätt en stämningssättare och ett sätt att koppla av de stressiga dagarna innan jul.

 

Se en julfilm efter en jobbig dag

För julfilmsfantasten kan det vara en bra idé att skriva ner en lista på vilka julfilmer man vill hinna se i år, exempelvis i början av december. Sedan bockas filmerna av med veckornas gång! Passa på att se en härlig julfilm efter du utfört en massa ärenden en hel dag eller haft en tuff dag på jobbet. Det blir som en liten belöning och ett sätt att avnjuta julen lite extra!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen