• Fri frakt vid köp över 1069 kr (ord. 45kr)
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 69000 produkter

 

Steelbooks

Älskar du filmer och har en stor samling där hemma? Då kanske det är dags att ta ett nytt grepp på din filmpassion och börja samla på steelbooks. Kanske du inte är en samlare men helt enkelt vill ha ett exklusivt utförande på dina filmer, som skiljer sig från många andras? Då är steelbooks något för dig.

Vi har ett stort utbud av titlar i Steelbook, blurayfilmer i exklusivt plåtfodral med illustrationer du inte ser på den vanliga utgåvan – limited edition-exemplar med högt samlarvärde!


Till skillnad mot vanliga dvd/bluray-filmer vars omslag är gjorda av plast, innebär steelbook att omslaget är gjort av metall. De här omslagen förhöjer utseendet på filmerna ordentligt, och den mer exklusiva finishen gör att din filmsamling blir både snygg och sticker ut. Då upplagorna är begränsade så är steelbooks väldigt eftersökta, speciellt av samlare, så passa på att skaffa dina favoritfilmer i det här läckra utförandet innan de tar slut.
Låt dina vänner bli både nyfikna och imponerade av din filmkollektion, som med hjälp av steelbooks även kan bli en snygg inredningsdetalj. Filmer med den här typen av omslag vill du inte gömma undan i någon låda i tv-bänken, utan de förtjänar en bättre plats där de kan utgöra en läcker detalj i rummet. Dock kan du vilja placera dem en bit upp på väggen eller liknande om du har små barn eller husdjur i ditt hem, så att dina steelbooks förblir precis så snygga som de var när du köpte dem.


Vårt urval av steelbooks består både av några av våra mest älskade barnfilmer och klassiker som Rambo. För de som älskar sci-fi finns bland annat Guardian of the Galaxy. Håll utkik efter fler inkommande produkter då vårt mål är att erbjuda våra kunder det största och bästa urvalet av filmer. Våra avtal med några av världens största filmdistributörer gör att vi kan erbjuda ett sortiment som bara växer och växer. Så välkommen till den exklusiva världen av steelbooks, du kommer inte ångra dig när du väl fått upp ögonen för dem.

 

Steelbooks

Känslan av att öppna en steelbook när du tar fram din favoritfilm är något som alltid gör en filmälskare varm om hjärtat och får din samling att känns lite extra unik.

Tänk dig att det är filmkväll och det är dags att samlas med dina vänner, du ber dem välja en film från din hylla och deras ögon kommer att dras till de filmerna som fångar ögat lite extra, dina favoritfilmer med steelbook. Att ha en steelbook ger en känsla av hög kvalité och ser snyggare ut än det normala fodralet, som oftast är i plast, till dina filmer. Det gör även att din samling känns lite mer speciell ifall dina favoritfilmer har en steelbook. Det gör också så att dina filmer inte riskerar att bli skadade på samma sätt som de kan bli i ett fodral av mjuk plast.

Vilka fördelar har egentligen steelbooks för dig?

 

  • Känsla av hög kvalité.
  • Snygga fodral med unik utformning.
  • Din unika samling med steelbooks kommer imponera på dina vänner.

 

 

Steelbooks är taktilt och visuellt unika

Det finns steelbooks för många storfilmer, men även äldre filmer som är älskade av sina fans där ute och de kommer alltid att kännas speciella i din samling. Många av de steelbooks som finns har unika bilder som bucklar utåt och skapar en skön taktil känsla när du drar med fingrarna över fodralen. Bilderna är stora och sträcker sig också från ena kanten till den andra vilket ger ett snyggt helhetligt intryck. De är designade av proffs som vet vad som kommer se snyggt ut i din samling. Oftast, om inte alltid, har de också ingen distraherande text på framsidan utan kommer med informationen om filmen på små pappersbitar som du lätt plockar bort eller behåller, men det är helt upp till dig. All fokus ligger på den snygga unika konsten som är skapad för steelbook utgåvan av filmen. Även på insidan, när du öppnar fodralet, kommer det att finnas bilder från filmen, ibland till och med unika bilder som inte går att se annars. Att ha steelbooks i sin samling gör att det blir en mycket mer helhetlig känsla på din samling där det är filmen i fokus och inte all text som kommer med marknadsföringen av filmen.
 

 

En steelbook skriker kvalité

Om du har en känsla för kvalité så är de perfekta för din samling. Vikten på steelbooks är väldigt mycket tyngre än plastfodral och när du tar ut dina filmer från hyllan så känner du hur mycket tid som lagts ned på både filmen och utformningen av din unika produkt. De är utformade för att att hålla med tiden, du behöver inte längre tänka på att det där pappret som sitter fast mellan plastlagren i ett normalt fodral försvinner eller skadas för utsidan på en steelbook är gjord i metall med dess bilder tryckta direkt på ytan. Om du tar väl hand om dem så kommer de hålla mycket längre än dina andra fodral.
 

 

Jubileumsutgåvor och samlarvärde

Det finns många steelbooks som kommer med extra material och kan vara en del av specialutgåvor som endast släpps i det här formatet. Det kan finnas allt från unika jubileumsutgåvor som har extra behind the scenes material. Det finns även steelbook utgåvor som är limited edition och kommer endast finnas under en viss tid, dessa utgåvor kan få ett unikt samlarvärde och göra att din samling känns extra unik. Om du köper en utgåva som är i begränsad upplaga så kommer den att gå upp i värde med tiden och öka värdet på hela din samling om du någon gång i framtiden behöver göra dig av med den. Men även det kan vara en faktor som gör att du kan skryta lite extra till dina vänner om det.

Så om du är den där filmfantasten som älskar när folk står och inspekterar din samling så är det här ett köp för dig. Steelbooks är även väldigt uppskattade som presenter till filmälskare du känner ifall du vill ge dem något lite extra unikt till deras samling, när de tar ut filmen från hyllan som är unik från deras andra filmer så kommer de komma ihåg just den dagen du gav filmen i den snygga steelbook utgåvan till just dem.

 

 

Importfilmerna har en leveranstid på ca 4-9 arbetsdagar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen