• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
 • 100% officiell merch
 • 30 dagars öppet köp
 • Brett sortiment med över 68000 produkter

 

Rysare

Idag finns det lite olika möjligheter att se filmer på, ett alternativ är att införskaffa sig en blurayspelare som man kan köpa på lite olika butiker som tillhandahåller elektronik. Man kan även beställa en blurayspelare samt blurayskivor online. En blurayspelare eller en mediaspelare som det också kallas är en box som man matar in blurayskivor i för att man sedan ska kunna se filmen på sin TV.


 

Skräckfilm på bluray

Blurayspelare lanserades efter DVD-spelarna år 2007, men på blurayspelare kan man även spela upp DVD-skivor.

Det finns även vissa blurayspelare som stöder det så kallade "bonus wiew" och med detta kan man se extra material som finns på blurayskivorna. Med BD - live som också vissa blurayspelare stöder kan man även koppla upp sig mot internet för att ladda ner olika bonusmaterial eller till exempel extrascener till filmen man tittar på, vilket också är en stor skillnad till DVD - spelaren.

En blurayskiva kan man dock lagra mycket mer på än vad man kan göra på en DVD-skiva, därför kan man alltså spara ner fler filmer på endast en skiva. Det är bra för de filmer som till exempel har uppföljare. Namnet bluray kommer från lasern som läser av skivorna, den är just blå och därav också namnet. Den laser som läser av DVD-skivor är röd.

Bluray avger både bättre bild, skärpa och ljud än vad en DVD gör och har därför blivit en succé. Och det är dessutom mer minne på en blurayskiva, vilket innebär att man kan spara fler filmer på en skiva, vilket också gör att det är lättare att förvara skivorna för tittarna samt att det är mer miljövänligt då inte lika många skivor måste tillverkas.

Det finns många olika genres på bluray, en av dem är rysare och skräck. Det finns gamla rysare men även de lite nyare och modernare skräckfilmerna, för att alla ska kunna hitta sin favorit. Skräckfilmer är spännande och riktigt hårresande. Trots att en riktig rysare kan få en att känna sig illa till mods, räds man inte för att fortsätta titta då det är en spänning som triggas fram och därför blir det svårt att sluta titta.

Tips på lite skräckfilmer som du kan hitta på blurayskivor

 

 • The shining - handlar om ett skräckhotell.
 • Alien - handlar om utomjordingar som tar över jorden.
 • Jaws - handlar om farliga hajar.
 • The ring - handlar om ett videoband, efter att man tittat på det så ringer telefonen och så hör man en röst som säger att man har några få dagar kvar att leva.
 • The invisible man - handlar om en kvinna som är i ett destruktivt förhållande.
 • Clownen IT - handlar om en clown som kidnappar barn.
 • Conjuring - handlar om en familj som flyttar in i ett hus, där oförklarliga saker börjar hända.
 • Chucky - handlar om en ond docka.
 • The nun - handlar om en spöknunna.
 • Annabelle - handlar om en ond docka.
 • I know what you did last summer - handlar om ett gäng som råkar köra på en man som de tror är död men mannen är inte död och gör allt i sin makt för att hämnas.
 • Scream - handlar om en utklädd mördare och som går runt och mördar högskoleelever men ett gäng ska lösa fallet om den utklädda mördaren.
 • Jigsaw - handlar om en mördare som kidnappar människor och utsätter dem för ett så kallat skräckspel.
 • Ghost ship - handlar om ett spökskepp.
 • Jurassic park - handlar om forskare som hittar en gen från en dinosaurie och skapar ett dinosaureland men tyvärr går det snett och dinosaurierna rymmer.
 • Halloween - handlar om att varje år på halloween härjar det runt en utklädd mördare på stan och mördar människor och varje år är han tillbaka.

 

Det finns mycket mer rysare att köpa till sin skräckfilmssamling, dessa var endast några exempel för att man ska få en överblick på vilken typ av utbud som finns. På internet kan man hitta de allra flesta filmerna.

Med blurayskivor kan du alltid spara dina bästa skräckfilmer och ta fram dem närhelst du vill kolla på dina favoriter. Det blir en egen skivsamling, vilket känns genuint och roligt när man ska titta på film. Blurayskivor är mycket smalare än en VHS kassett och tar inte mycket plats och kan därför enkelt förvaras.

Filmerna ger också en bättre kvalité, vilket också resulterar i en bättre bild för en optimal filmupplevelse. När man ser på skräckfilm ska man dras med in i filmen vilket du gör med den otroliga filmkvaliteten som du får utav en bluray. Att få en optimal filmupplevelse är viktigt när man tittar på film. Därför har man utvecklat bluray för att tittarna ska få just det.

Med en blurayspelare kan man pausa, spola fram i filmen och/eller spola tillbaka om man har missat något eller vill spola över någon specifik scen. Alternativt pausa om man behöver pausa filmen av någon anledning. Alla funktioner man behöver finns på en bluray. Det finns ett brett sortiment att skräckfilmer på blurayskivor och i alla genrer. Att man sedan kan ta fram sina favoritfilmer och se dem om och om igen är det bästa med att ha en blurayspelare.

Man kan sammanfatta detta med att en blurayspelare är ett måste ha för den som älskar att titta på filmer och spara filmer till sin samling. För filmfantasten som vill få den optimala filmupplevelsen och kunna bevara sin filmsamling hela livet är bluray det bästa alternativet. Att det finns ett brett utbud av alla filmgenres och att alla kommer hitta sina favoriter. Att man kan köpa filmerna lite överallt, både i butiker online, vilket innebär att man alltid kommer hitta det man söker. Ett måste ha helt enkelt, för att kunna uppleva alla sina favoritfilmer på ett fantastiskt sätt.

 

Klicka här för att se alla våra blurayfilmer

 

här hittar du våra populära skräckfilmer

 

Importfilmerna har en leveranstid på ca 4-9 arbetsdagar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen