• Fri frakt vid köp över 1069 kr (ord. 45kr)
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 69000 produkter

 

anime bluray

Anime-filmer har gjort stort genomslag inte bara i Japan utan också i Sverige och hela världen. Många känner igen karaktärernas stora ögon, vassa hakor och unika hårstilar. Anime innefattar såväl tv-serier och filmer som Pokémon och Sailor Moon, som främst lockar den yngre publiken, som produktioner som riktar sig till en vuxen publik.

Miljontals fans tittar på anime
Trenden från Japan har blivit en stor internationell succé, speciellt efter att internet gjorde intåg. Idag har anime miljontals fans över världen. Blir det här början på din eller någon annans samling av anime i er filmhylla? Eller ännu en utökning till en redan gedigen kollektion? Här kan du välja från ett stort utbud av filmer i olika genrer som riktar sig till barn, vuxna, eller hela familjen.


Därför ska du välja anime på bluray
Blurayfilmer har högre upplösning, vilket innebär bättre bildkvalitet än DVD. Du behöver en blurayspelare för att kunna spela upp filmen och helst en HDTV för att utnyttja den bättre bildkvaliteten. Idag klarar de flesta tv-apparater full HD (1080p), eller 4K som är ännu högre upplösning. Våra filmer är svenska utgåvor och nya, inplastade köpfilmer, om inget annat anges. Våra importfilmer (med ”import” i titeln) är Region B, Europa, som innebär att de går att spela upp i alla svenska och europeiska blurayspelare. 


Sugoi! Anime – filmer uppskattade över hela världen
Anime är japansk animation i form av handritade och datoranimerade berättelser. Genren har också sitt ursprung i Japan. Begreppet kommer från det engelskans ”animation” och används i Japan om alla animerade medier. I Sverige brukar ordet anime användas om hela den japanska animationsstilen, som ofta kännetecknas av färgglad grafik, uttrycksfulla karaktärer och fantasifullhet. Anime-filmer riktar sig från allt till barn och ungdomar till enbart vuxna. Anime uppskattas av människor i alla åldrar och länder. Sugoi! (Ett uttryck som ungefär betyder ”wow”, vilket du som verkligen gillar anime förmodligen redan visste.)


Köp populär anime – actionfyllda Dragon Ball och Naruto eller stämningsfulla Spirited Away
Blurays om anime kan vara originalproduktioner, eller filmatiseringar av dator- och videospel, av romaner eller av de japanska serierna manga. I dag står anime för 60 procent av världens animerade tv-program. Handlingen i tv-serierna och filmerna kan rikta sig till människor i alla olika åldrar, och ha teman som till exempel fantasi, komedi, romans, sport, historia eller krig – eller en blandning av många! Bland utbudet hos Filmhyllan hittar du en bred blandning av titlar. Köp älskade tv-serier och filmer som till exempel Spirited Away, Naruto, Dragon Ball Z, Armed Girl's Machiavellism, Redline, Min granne Totoro, Ponyo, Yu-Gi-Oh!, Whisper of the Heart och Det blåser upp en vind, och många fler.


Beställ dina anime-filmer från Filmhyllan – fraktfritt över 799 kronor
Köp dina anime-filmer på ett bekvämt och säkert sätt från Filmhyllan. Handlar du för minst 799 kronor får du dessutom gratis frakt. Vi utökar ständigt sortimentet och du är välkommen att höra av dig på [email protected] med tips på filmer vi bör ta in.

Klicka här för att se alla våra blurayfilmer

 

här hittar du våra dokumentärer

 

filmhylla

 

Importfilmerna har en leveranstid på ca 4-9 arbetsdagar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen