• Fri frakt vid köp över 1069 kr (ord. 45kr)
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 69000 produkter

 

wwe movies

Drömmer du om att se riktig amerikansk underhållning med den bästa upplösningen? Då ska du se till att se WWE på bluray. WWE är ett amerikanskt underhållningsbolag som producerar de mest underhållande wrestlingmatcher du kan tänka dig. Utöver att producera wrestling jobbar bolaget med att producera andra underhållande evenemang. Exempelvis producerar bolaget fotboll och liknande också.

 

WWE på bluray

Dessutom finns det en hel värld att upptäcka runt WWE. Utöver att ta del av deras underhållande wrestlingmatcher på bluray så finns det både spel, tv-shower, livesändningar och mycket annat. Oavsett om du är ett inbitet fan av WWE eller om du aldrig har sett den här formen av brottning så är deras filmer en väldigt bra introduktion.

Genom att välja att se deras matcher och filmer på bluray kan du dessutom vara säker på att du får en högkvalitativ upplevelse. Det gör att du kan ta del av deras produktioner oavsett var i världen du befinner dig. Det finns möjlighet att ta del av deras produktioner i andra format också, men det blir inte samma sak att se en match på en liten skärm med sämre upplösning som att se matcherna på storbild med bra kvalitet.

 

Mer om WWE

WWE är en förkortning som står för World Wrestling Entertainment. WWE är ett amerikanskt underhållningsnätverk som fokuserar sin verksamhet kring att producera underhållande brottningsmatcher, så kallad amerikansk wrestling. Företaget är ett familjeägt företag som vuxit till en hel industri. Bolaget började med att producera underhållande wrestlingmatcher, något som de fortfarande ägnar sig åt, men sedan dess har bolaget vuxit enormt. Numera är WWE ett brett begrepp som både förknippas med underhållande fribrottning, andra sporter, tv-spel, liveshower, tv-program och en uppsjö av andra evenemang också.

Bolaget är numera ett helt nätverk som lanserades redan 2014. Idag är nätverket lanserat i bland annat Singapore, Mexiko och Australien också. Nätverket består av en rad olika bolag som producerar de olika delarna av nätverket.

 

WWE i filmformat

WWE Studios producerar filmer baserade på nätverkets tv-sändningar. Utöver det producerar bolaget också dokumentärer och annat material som kan kopplas till nätverket.

 

  • WrestleMania

Nätverkets främsta produktion är garanterat WrestleMania. Det är nätverkets största gala och bland de största brottningsevenemangen som arrangeras i världen. Galan sänds en gång per år via tv. Dessutom finns det mycket material som senare ges ut i filmformat, vilket gör att du som konsument kan se om dina favoritögonblick hur många gånger som helst.

Galan äger rum i mars/april varje år. Evenemanget består av avgörande matcher inom WWE:s mest åtråvärda titlar.

 

  • Royal Rumble

På samma sätt som med WrestleMania är Royal Rumble ett evenemang som sänds återkommande varje år. Den största delen av evenemanget är en särskild form av kamp som ofta kallas för Battle Royal. WWE har valt att marknadsföra evenemanget som Royal Rumble, men i princip så är det en variant av ett Battle Royal.

Den här typen av kamp gör sig också allra bäst när du som tittare kan pausa och se om olika matcher.

 

  • Survivor Series

I likhet med ovannämnda evenemang är Survivor Series också en gala producerat av nätverket. Det som främst skiljer den här galan från deras andra galor är att många av matcherna under galan är så kallade elimineringsmatcher. Det innebär att olika lag av brottare tävlar mot varandra och de kan också bli eliminerade från tävlingen av olika skäl. Matchen slutar först när det enbart finns kvar deltagare på den ena sidan.

Naturligtvis finns även den här galan som film. På det sättet kan du själv bedöma vilka brottare du egentligen tyckte skulle eliminerats och inte.

 

WWE blir bäst på bluray

Det råder ingen tvekan om att det bästa sättet att avnjuta WWE är på storbild med bra bild- och ljudkvalitet. Det gör nämligen upplevelsen till en helt annan än om du ser WWE i något annat format. Det enda andra formatet som skulle kunna konkurrera med filmformatet är att se någon av deras galor live.

Nätverket har vuxit och fortsätter växa i takt med att deras publik blir större och större. Ett bra exempel på ett av bolagen som ingår i det stora nätverket som idag är WWE är bolaget WWE Studios. WWE Studios fokuserar enbart på att producera filmer åt nätverket. I dagsläget handlar det om cirka 40-50 stycken filmer. Bland annat producerar de filmer av galorna.

En annan viktig aspekt av nätverkets verksamhet är spelindustrin. Bolag kopplade till nätverket producerar både tv-spel och spel i andra format kopplade till evenemangen. Dessutom får nätverket in en stor del av sin inkomst på olika former av merchandise som också produceras i samband med någon av deras stora galor, filmer eller liknande. Det är dock galorna som är nätverkets mittpunkt. Galorna lockar stora folkmassor både till de fysiska platserna, men också via tv och film.

Nätverket är världsledande när det gäller underhållande matcher av wrestling och andra sporter. Sedan några år tillbaka har de monopol på stora delar av marknaden. Det är verkligen inte något negativt, snarare tvärtom. Det gör att de har fått möjlighet att utveckla sitt format till det främsta i världen. Om du inte vill abonnera på någon eller några av deras tjänster kan du införskaffa någon av deras filmer och få samma upplevelse till ett bättre pris.

Den ursprungliga delen av det som idag är nätverket WWE startade upp sin verksamhet som ett mindre bolag på 80-talet, då under namnet Titan Sports. Därefter döptes bolaget om till World Wide Wrestling Federation och efter det gick bolaget under namnet World Wrestling Federation. Det fick dock bolaget inte heta särskilt länge eftersom deras förkortning då blev densamma som Världsnaturfondens engelska förkortning (WWF). Det ledde till att bolaget döpte om sig ytterligare en gång och landade i sitt nuvarande namn.

Sedan dess har bolaget och deras anställda gjort en enorm resa och många av de tidigaste medlemmarna av bolaget är fortfarande en del av nätverket. Eftersom nätverket har monopol och är världsledande på marknaden idag är det definitivt ett nätverk som du bör ha koll på om du gillar brottning av mer underhållande karaktär.

Nätverket har kontor över hela världen och deras filmer finns på en rad olika språk. Bland annat har de kontor i New York, London och Mexiko City.

 

Klicka här för att se alla våra blurayfilmer

 

Importfilmerna har en leveranstid på ca 4-9 arbetsdagar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen