• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
 • 100% officiell merch
 • 30 dagars öppet köp
 • Brett sortiment med över 63000 produkter

 

TV-spel merchandise

Merchandise från kända TV-spel är något för dig som tagit spelintresset en nivå högre. Tillhör du dem som växt upp med retro-spel och vill komma ihåg hur allt startade? Eller är du en del av den nya generationen som lever för gaming 24/7? En kaffekopp, ett gosedjur, en t-shirt eller en pop-figur ger en personlig klädstil och inredning.

Merchandise från TV-spel

Visa världen att du tycker om TV-spel. En äkta entusiast ger inte utrymme för någon tvekan!

 

Vi som förstår behöver inga ord

Det finns två typer av människor. De som fattar och de som inte fattar.

Viktiga fördelar med merchandise från dina bästa Tv-spel:

 

 • Identifikation Ingen kan tro något annat än att du gillar TV-spel.
 • Roligt Att samla på merchandise är roligt, utmanande och stimulerande.
 • Samlarvärde Många objekt och samlingar stiger i värde.
 • Passion Merchandise påminner om de skönaste stunderna.
 • Intressesant Det finns enormt utbud i Sverige och världen.
 • Glädje Du får anledning att prata med likasinnade människor.
 • Utvecklande Merchandise i form av brädspel, böcker och byggsatser ger utvecklande tidsfördriv.
 • Funktionellt Många produkter kombinerar de snygga färgerna från tv-spel med funktionell design som är tänkt att användas varje dag.
 • Unikt Att dricka vatten, kaffe eller juice ur en mugg med snyggt motiv är mycket trevligare för dig och dina gäster.
 • Personligt Varför nöja sig med plagg utan personlig prägel?
 • Gåva Vännen, familjemedlemmen eller kollegan som har en passion kan få en uppskattad present.
 • Minnen Vem minns inte första gången då alla nivåer besegrats i ett tv-spel? Föreviga viktiga milstolpar med något vackert.
 • Belöning Att köpa merchandise när du t.ex. klarat en viss nivå eller nått en viss rank är ett bra sätt att belöna och motivera till framtida utveckling.
 • Historia Alla figurer har sin historia och sitt affektionsvärde som växer med tiden.
 • Investera Merchandise inom tv-spel och gaming kommer förmodligen att växa ännu mer i takt med att branschen växer. Haka på trenden tidigt.
 • Skryt snyggt! Att bli riktigt bra på något kan inspirera andra. Skryt om dina prestationer i spelens värld!
 • Utmärk dig Du kanske inte kommit till den punkten där Zelda-kostymen blivit en del av din weekend-outfit. En t-shirt, ett smycke eller en plånbok kan vara ett mer diskret sätt att sticka ut i mängden.
 • Nördiga konvent Konvent inriktade på spel och olika specialintressen har blommat upp runtom i Sverige och världen. Låt de anda veta vilken typ av nörd du är!

 

 

 

Hur det startade

Merchandise inom tv-spel har funnits ända sedan tidigt 80-tal då Atari 2600 släpptes. Spelföretaget Activision släppte tygmärken (engelska patches) som spelare kunde få när de nått vissa poängmål. För att få en patch från acitivision skulle spelarna skicka in ett foto av highscore-rutan på sin tv. Precis som dessa tygmärken ökat i värde kan det merchandise som säljs idag stiga i värde.

 

Blanda offlinevärlden med det digitala livet

Att föra in element från den digitala världen till den fysiska världen kan tyckas lika naturligt som att föra in element från verkligheten till tv-spelsvärlden. För den riktigt hängivne spelfantasten har gränserna flyttats. Det fysiska umgänget och de dagliga valen påverkas av den digitala världen. Element från tv-spel kan ses som en kul, inspirerande, intresseväckande och snygg detalj i hemmet, bilen eller på skrivbordet. Varför inte gå all in och pynta hela soffhörnan med sånt som får dig och likasinnade att må riktigt bra?

 

Stora drömmar

Många unga drömmer om en karriär inom e-sport. Prispengarna är numera så pass höga att e-sport har börjat få alltmer utrymme. Känner du någon som har en passion och drömmer stort om att nå till stjärnorna? Det kan låta omöjligt, men unga spelare utvecklas väldigt snabbt och kan gå från nybörjare till professionell under en överskådlig tid. Låt drömmarna komma till liv och behandla den framtida VM-vinnaren som ett proffs redan idag. Bland merchandise finns produkterna som visar världen vem du är och vart du är på väg.

 

Retrospelare

Det finns alla möjliga typer av spelentusiaster. Några älskar hårdvaran och känslan i äldre konsoler och gör allt för att bevara och utöka samlingen av retromaskiner. Parallellt växer det fram en ny generation retrogamers. Vanligtvis är de mer intresserade av själva spelupplevelsen och använder emulatorer samt nyutgåvor av klassiska spelkonsoler. En sak är säker - inom retrogenren finns enormt utbud av kläder, presentartiklar, brädspel, väskor, serviser och annat som enar retrospelare - oavsett om du helst spelar 70-, 80-, 90-, eller 00-tal.

 

Samtalsämnet nummer 1!

När en gäst eller besökare ser din samling av merchandise från tv-spel så finns det genast något att prata om . Vem känner inte till Super Mario Bros och den söta dinosaurien Yoshi? Alla har väl någon relation till Teenage Mutant Ninja Turtles - de muterade sköldpaddorna som är besatta av pizza och bekämpar onda robotar med hjälp av den japanska kamporten Ninjutsu.

 

Våga visa vem du är

Att visa upp sin passion och identifiera sig med sitt favoritintresse attraherar andra med liknande intressen och livsstilar. Det värsta som kan hända är att någon tråkmåns eller grottmänniska som inte gillar t-spel skräms bort, men det är väl bara bra? Då kan du lägga mer tid på att umgås med dem som är som du och tycker om samma saker.

 

Vem uppskattar inte en fin gåva?

Merchandise från tv-spel kan ses som en form av lyxkonsumtion som ger tillvaron en extra guldkant. Därför är det också en högt uppskattad present som visar att du verkligen känner mottagaren på djupet. Kanske kan det bli en tradition att ge ett gosedjur eller en poster från favoritspelet årligen? Att det innebär en röd tråd med viss upprepning är förmodligen bara uppskattat hos mottagaren. Det kommer att stärka er relation och göra valet av födelsedagspresenter och julklappar enkelt.

 

Att se samlingen bli fullständig

Att samla på värdefulla föremål är ett intresse som ligger i människans natur. Vissa objekt är så pass sällsynta att priserna rusar iväg så fort de auktioneras ut. Kasta dig in i en värld där diskussionsforum, byteshandel och spännande auktioner är ett måste för att samlingen ska bli komplett. Den som har antennerna ute kan fynda och göra bra affärer på samma gång.

Mer info om första produkten i kategorin merchandise från tv-spel, Activision Patch

 

Se alla våra merchandise

Leveranstid: ca 4-10 arbetsdagar

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen