• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
  • 100% officiell merch
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 68000 produkter

 

Asiatiska filmer

Filmer från Asien har fångat vårt intresse genom åren, inte minst de senast gångna. Varje år växer filmer ur denna kategori i popularitet och idag tycks filmer från Asien har blivit en av de mest populära genrerna som vi vänder oss till.

Asiatiska filmer blir allt populärare

Filmerna är gjorda på ett något annorlunda sätt än vad vi är vana vid där regissörerna har en oerhörd talang att fånga och skapa något vackert som väcker vår nyfikenhet.

 

En växande genre

Asiatiska filmer är på framåtmarsch. De växer i popularitet, och inte minst nu under covidpandemin. På allt fler streamingtjänster för filmer och serier finner vi ett allt bredare utbud av asiatiska filmer. Det är allt från kategorier som kärlekshistorier och drama till skräck som är deras största område, thriller och komedier. Inte får vi glömma anime. Anime har sitt ursprung i Asien och har nu nått en oerhörd spridning ut i världen och är idag en kategori som många väljer att titta på. Asiatiska filmer har idag fått ett enormt genomslag. Med filmtitlar som sänts världen över kan de idag räknas som en av de största genrerna inom filmvärlden.

 

Populära titlar

Asien har producerat och skapat ett stort utbud av populära titlar som sänts världen över och ses av miljontals människor. Skräckfilmer är det som toppar listan över de mest populära filmerna. Ringu är en skräckfilm som är regisserad av Hideo Nakata och som kom att placera Japan på den internationella kartan över skräckfilmer. Filmer som Dumplings, Shutter, A Tale of Two Sisters, De sju samurajerna, Ring och The Grudge- förbannelsen är några av oändligt många titlar som sänts världen över. Akira och Spirited Away är animerade filmer som också de fått ett enormt genomslag sett till tittningar. Många filmer kommer från Asien och de fortsätter att produceras, filmer som blir oerhört populära bland tittarna.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen