• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
  • 100% officiell merch
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 68000 produkter

 

Merch

Vi på filmhyllan.nu jobbar för fullt med att öka vårt utbud med filmer och prylar för alla filmälskare. Därför rekommenderas det att du fortsätter besöka oss så att du inte missar något. Vi har ett bra utbud med merch för film där du kan hitta alla möjliga samlarsaker, från POP figurer till muggar, allt med citat och karaktärer från dina favoritfilmer.

Eftersom efterfrågan på dessa är relativt stor är det viktigt att du är snabb när du hittar något, annars kan du behöva vänta tills vi får in fler produkter.

Merch - mer än bara filmprylar
Det spelar ingen roll om du letar efter någonting till dig själv eller en present till andra. Filmmerch är ett bra alternativ till film-, serie- eller tv-spelsälskaren. Samlarsaker kan ibland vara svårt att hitta eftersom den största gruppen som tillhör en viss fandom befinner sig utomlands vilket innebär att säljare fokuserar på att skapa produkter endast till de länderna. Därför kan det vara lite svårare för oss svenskar att hitta äkta samlarsaker. Exempel på vad du kan hitta hos oss är muggar med bilder från favoritfilmerna, eller ett populärt citat som favoritkaraktären sagt. Det finns radiostyrda bilar i form av Super Marios karaktärer, eller varför inte köpa trevlig lampa i form av svampen?


Brett utbud av film merch hos oss
Många filmälskare nöjer sig med att endast titta på sina favoritfilmer, men det finns de som tar det ett steg längre med att börja samla på saker som har med filmen att göra. Det har för vissa filmer, blivit lite av en kultur. Därför bestämde vi oss för att erbjuda mer än endast filmer. Vi har ett av Sveriges bredaste sortiment för just merchandise i form av fantastiska prylar som muggar, kläder, POP figurer och mer, allt från några av de största och mest populära filmerna. Det finns allt från Star Wars-prylar till Harry Potter-prylar samt saker till dig som är ett stort Big Bang Theory-fan.

 

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen