• Fri frakt vid köp över 1069 kr (ord. 45kr)
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 69000 produkter

 

tv serier

Blurayskivor kräver blurayspelare, och älskar du film så är en sådan ett måste. En blurayspelare ger dig högsta kvalitet på dina filmer och den bästa upplevelsen, och har du ett hemmabiosystem så blir det komplett med en blurayspelare.

Det som gör bildkvaliteten så fantastisk är att blurayskivor kan lagra en betydligt större mängd data än vanliga DVD-skivor, samt att de spelar upp filmer i HD-kvalitet. Jämförelsevis så kan en vanlig DVD lagra 4,7 GB data, medan en blurayskiva kan lagra upp till 25 GB data, så det är en avsevärd skillnad.
Vill du gå steget längre så finns numera bluray i Ultra HD - UHD bluray – som återger dina filmer i 4K-upplösning. De har funnits på marknaden i några år men nu är priset mer överkomligt samt att de är bakåtkompatibla, vilket betyder att du kan spela både dina DVD-skivor och vanliga blurayskivor på din UHD bluray. För att få den mest optimala bildupplevelsen kombinerar du en UHD blurayspelare med en tv som har 4K-upplösning samt High Dynamic Range (HDR).

 

tillbaka till framtiden är en en av de populäraste blurayboxarna


När det är dags att välja filmer så hittar du en uppsjö av blurayboxar hos oss, inom många olika kategorier – vi har något för alla. Väljer du just boxarna så har du många timmar av upplevelser, spänning och skratt framför dig. Dyk ner i dramatiska äventyr som Hobbit-trilogin eller nervkittlande tv-serien Hannibal. Är du mer intresserad av gamla godingar så har vi boxar med till exempel klassiska Hitchcock-filmer och Jönssonligan. För barnen finns boxar med allt från Hotell Transylvanien till Astrid Lindgren-filmer. Botanisera fritt i vårt breda sortiment av boxar och vem vet, kanske hittar du nya favoriter.
Så välj ut dina, familjens och vännernas favoriter och höj mysfaktorn där hemma med härliga filmer och trevligt umgänge. Låt upplevelsen av bluray ta dig med in i skrattens, fantasins och äventyrens värld!

 

Blurayboxar

Att äga en hel box av din favoritfilmserie eller tv-serie på bluray har många stora fördelar, inte minst för att du äger dem. Men också för att kvalitén är mycket högre både när det kommer till ljud och bild.

Med utvecklingen av Bluray så har vi idag möjlighet att se på tv-serier och film i en högre upplösning och till ett förbättrat ljud. Det har gjort att vi kan uppleva film på hemmaplan på ett sätt vi aldrig har gjort tidigare. Bluray har mer eller mindre tagit över efter DVD:n vilket också har påverkat utbudet. Eftersom fler väljer att köpa sina filmer/serier på bluray är också utbudet större på bluray än på DVD. Om du köper dina favoriter i blurayboxar så har du allt samlat på ett och samma ställe och du kan se på det precis när du vill.


 

 

Fördelarna med blurayboxar

Att köpa blurayboxar som är fyllda av dina favoritfilmer eller serier har många fördelar. Här kommer en kort sammanfattning på dess fördelar som vi senare fördjupar oss lite mer i.
 

 

  • Kvalitén är bättre
  • Du äger blurayboxarna och kan se på dem hur mycket du vill
  • Du behöver inte ha tillgång till internet
  • Utbudet är bättre
  • Du har hela film eller tv-serien samlad på ett och samma ställeKvalitén
Så varför är kvalitén på bluray bättre än på till exempel DVD eller via streaming?
Det är för att bluray är framtagen för högkapacitetdata med upp till 1080p i videoupplösning och ljudkanaler på 7.1 som är okomprimerat. Även nätverksanslutningen är förbättrad och har en lagring på omkring 5GB. Med andra ord blir bilden skarpare och ljudet tydligare med bluray.

Du äger dina blurayboxar
När du köper dina filmer eller tv-serier är det du som äger dem. Du behöver inte tänka på att avsluta en prenumeration på en streamingstjänst som inte nått upp till dina förväntningar. Dessa abonnemang kostar en viss summa i månaden medan en bluraybox betalar du bara för en gång, sedan kan du kolla hur mycket och när du vill på dem. Dessutom behöver du aldrig oroa dig för att tv-serien du har igång för tillfället plötsligt ska tas bort ur sortimentet. Om du tycker att det känns som att det är en stor summa pengar att lägga ut på en bluraybox så är tipset att först köpa hem en box med en filmserie eller tv-serie som du vet att du gillar för att sedan bygga på din samling.

Inget internet krävs
Det är inget krav att du ska ha tillgång till internet när du kollar på bluray. All information som behövs för att en film/serie ska kunna spelas upp finns på blurayskivan. Det enda som du faktiskt behöver är en blurayspelare och en enhet som det går att visa dina filmer/serier på. Med Bluray slipper du oroa dig för att wifi-uppkopplingen ska krångla vilket annars kan störa en filmupplevelse. Med bluray är det bara att sätta igång filmen och du kan i lugn och ro njuta av den.

Utbudet
Som det nämndes tidigare så är utbudet på bluray mycket större än DVD eftersom fler använder bluray. Det har gjort att en del filmer enbart släpps på bluray. Det släpps både nya filmer/serier men också klassiker som Back to the future och Astrid Lindgren filmer i en kvalitet som vi inte sett dem tidigare.

Utbudet är också större när det kommer till språk. En fördel som blurayboxar har är att det släpps hela serier som annars kan vara svårt att få tag på. Det är kanske mest vanligt att det finns blurayboxar på svenska och engelska, men det finns också animeboxar på originalspråk vilket också kan vara svårt att få tag på.

Samlarvärde
En annan stor fördel som blurayboxar har är att de har ett samlarvärde. Det tar tid att bygga upp det filmbibliotek man önskar, men i slutändan kan det vara värt det eftersom du har fri tillgång till dina blurayboxar när du själv äger dem. Du vet också vart du har dem eftersom de är förpackade i en och samma box.

Utgåvor
Ytterligare en stor fördel som blurayboxar har är att de många gånger kommer med olika specialutgåvor. Det kan vara allt ifrån bortklippt material, alternativa slut, bakom scenen material och tabbar som du annars inte hade fått tillgång till.
Dessutom så är blurayboxar en bra present att ge till en film eller seriefantast.

 

Klicka här för att se alla våra blurayfilmer

 

Se våra actionfilmer

 

Importfilmerna har en leveranstid på ca 4-9 arbetsdagar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen