• Fri frakt vid köp över 799 kr (ord. 29 kr)
  • 100% oficiell merch
  • Trygg betalning med kort eller faktura
  • Snabb support & leveranser
  • Brett sortiment med över 81000 produkter

Fortnite

Köp Fortnite merchandise – Fornite brädspel, samlingsfigurer, presenter
Det populära dator- och konsolspelet Fortnite har tagit världen med storm. Barn och ungdomar, men även vuxna, samlas framför sina skärmar för att tillsammans försöka vinna över det motsatta teamet. Sedan releasen 2017 har spelet fått miljoner av fans.

Fortnite merchandise från Filmhyllan – perfekt för alla fans
Fortnite är mer än bara ett datorspel och konsolspel till Nintendo Switch, PlayStation 4 och Xbox One. Spelet är gratis att spela och har blivit en social hobby för många, med nya vänskaper och möjlighet att utmana sig själv genom att tävla i turneringar. Intresset för Fortnite har också banat väg för häftiga prylar och merchandise. Filmhyllans utbud består av allt från de populära Fortnite POP! samlingsfigurerna, till brädspel och handdukar med tema Fortnite.
Köp Fortnite POP! figurer
Fortnite POP! vinylfigurerna är perfekta samlingsobjekt för alla fans! Välj mellan en rad olika figurer med inspiration från spelet. POP! har samlarfigurer för stora filmer, serier och datorspel, som Star Wars, Marvel och Harry Potter – och nu också självklart Fortnite. Beställ en Fortnite figur och ha en maskot på skrivbordet, eller fyll på med en hel samling i hyllan. Vilken är din favoritkaraktär?
Monopol brädspel inspirerat av Fortnite
Monopol och Fortnite i ett! Nu kan du ta datorspelet till fysisk form och samlas med vänner och familj. Monopol har tagit fram en specialutgåva med tema Fortnite som gör spelet mer spännande, inte bara för Fortnite-fans. En härlig paus från teven eller datorn, utan att det roliga försvinner.
Ta en paus från skärmen med Fortnite Jenga spel
Fortnite går delvis ut på att bygga saker i spelet, som kan användas taktiskt för att vinna mot motståndarna. För den som känner för att ta byggandet från den digitala världen och till den fysiska så finns det klassiska sällskapsspelet Jenga nu med Fortnite-tema.
Beställ Fortnite merchandise från Filmhyllan
Köp en garanterat uppskattad present till en Fortnite-älskare, eller unna dig själv med något från vårt utbud av Fortnite merchandise. Gratis frakt om du beställer för 799 kronor eller mer.

Leveranstid: ca 4-10 arbetsdagar
Här kan ni läsa mer om Fortnite

Se alla våra merchandise

Produkten har blivit tillagd i varukorgen