• Fri frakt vid köp över 1069 kr (ord. 49kr)
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 69000 produkter

 

Fortnite

Köp Fortnite merchandise – Fornite brädspel, samlingsfigurer, presenter
Det populära dator- och konsolspelet Fortnite har tagit världen med storm. Barn och ungdomar, men även vuxna, samlas framför sina skärmar för att tillsammans försöka vinna över det motsatta teamet. Sedan releasen 2017 har spelet fått miljoner av fans.

Fortnite merchandise från Filmhyllan – perfekt för alla fans
Fortnite är mer än bara ett datorspel och konsolspel till Nintendo Switch, PlayStation 4 och Xbox One. Spelet är gratis att spela och har blivit en social hobby för många, med nya vänskaper och möjlighet att utmana sig själv genom att tävla i turneringar. Intresset för Fortnite har också banat väg för häftiga prylar och merchandise. Filmhyllans utbud består av allt från de populära Fortnite POP! samlingsfigurerna, till brädspel och handdukar med tema Fortnite.
Köp Fortnite POP! figurer
Fortnite POP! vinylfigurerna är perfekta samlingsobjekt för alla fans! Välj mellan en rad olika figurer med inspiration från spelet. POP! har samlarfigurer för stora filmer, serier och datorspel, som Star Wars, Marvel och Harry Potter – och nu också självklart Fortnite. Beställ en Fortnite figur och ha en maskot på skrivbordet, eller fyll på med en hel samling i hyllan. Vilken är din favoritkaraktär?
Monopol brädspel inspirerat av Fortnite
Monopol och Fortnite i ett! Nu kan du ta datorspelet till fysisk form och samlas med vänner och familj. Monopol har tagit fram en specialutgåva med tema Fortnite som gör spelet mer spännande, inte bara för Fortnite-fans. En härlig paus från teven eller datorn, utan att det roliga försvinner.
Ta en paus från skärmen med Fortnite Jenga spel
Fortnite går delvis ut på att bygga saker i spelet, som kan användas taktiskt för att vinna mot motståndarna. För den som känner för att ta byggandet från den digitala världen och till den fysiska så finns det klassiska sällskapsspelet Jenga nu med Fortnite-tema.
Beställ Fortnite merchandise från Filmhyllan
Köp en garanterat uppskattad present till en Fortnite-älskare, eller unna dig själv med något från vårt utbud av Fortnite merchandise. Gratis frakt om du beställer för 799 kronor eller mer.

 

Fortnite - ett spel för alla

Sedan Epic Games släppte Fortnite under sommaren 2017 har det här spelet vuxit rejält och blivit väldigt populärt. Framför allt hos den yngre publiken, men även hos äldre "gamers".

 

Stor värld i Battle Royale

Det som det här spelet framför allt blev populärt för var i synnerhet två anledningar. Dels var det att Fortnite faktiskt är gratis. Utöver det utgick det från något som heter Battle Royale. Det här spelläget kan enkelt förklaras via att 100+ spelare släpps ner på en och samma ö. De ska loota fram de bästa tänkbara vapnen och skydd som finns. Därefter ska de slåss mot motståndarna och vinnaren är den som överlever längst.

Efter Epic Games populära spel har flera andra kandidater seglat upp. Till exempel är Call od Dutys Warzone ett praktexempel på populära BR-spel. Men Fortnite fortsätter dock att ligga i den absoluta toppen. Dels beror det på att spelet passar vem som helst. När det kommer till Warzone är det till exempel ett spel som innehåller väldigt grafiskt våld. Det är inte alltid något som föräldrar till barn eller unga tonåringar är särskilt nöjda med. Därför kommer Fortnite in som en perfekt variant till det här. Spelet i sig är dessutom mycket enkelt.

 

Förutom att själva spelformen går ut på att vinna längst kan man även bygga, köpa merch eller andra prylar. Faktum är att sälja saker är det som gör att Fortnite kan överleva. Spelet i sig är gratis men då försäljningen av skins och dylikt ofta är hög gör det att spelet klarar sig.

 

Det som också är unikt med spelet är att man kan bygga. I till exempel Warzone framstår spelet som mer av ett verkligt krig. Men i Fortnite är det uppenbarligen mer fiktivt och spelarna kan bygga egna skydd till exempel.

 

Här kan ni läsa mer om Fortnite

Se alla våra merchandise

Produkten har blivit tillagd i varukorgen