• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
  • 100% officiell merch
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 68000 produkter

 

Harry Potter

Med hjälp av Harry Potter merchandise blir det roligare och enklare att upprätthålla sin hobby.

För dig som älskar Harry Potter kan en perfekt merch göra livet lite roligare. Många produkter med Harry Potter-tema är inte enbart för skojs skull, de har även praktiska användningsområden som kan komma väl till pass vid olika tillfällen i livet.

Ett exempel på det är en kaffekopp eller en penna. Dessutom är en merch en perfekt produkt att ge bort i present till ett Harry Potter-fan.

En Harry Potter-merch är:

 

  • En bra present.
  • Rolig i alla åldrar.
  • Perfekt för att upprätthålla sitt Harry Potter-intresse.

 

Intresset för merch-produkter är stort och Harry Potter-produkter är inget undantag. Det finns ingen åldersgräns när det gäller vem som kan och inte kan köpa en merch-produkt. Därför kan vem som helst förgylla sin tillvaro med produkter med Harry Potter-tema.

Tack vare att det finns så många olika merch-produkter blir det enkelt att hitta användningsområden för dem. Men självklart finns det många produkter som enbart är till för beskådning också. Några exempel på praktiska merch-produkter är exempelvis muggar, pennor, ryggsäckar och munskydd. Utöver produkter som är till för barnlekar, kan även äldre barn och vuxna glädjas åt saker som elektriska tåg, pussel eller ett set med trollstavar.

Det finns inget som är så bra att ge bort i present till någon som en merchandise. Om du känner någon som gillar Harry Potter, kommer du aldrig få svårigheter att hitta en present till personen i fråga. Eftersom utbudet av merchandise-produkter är så stort, är det lätt att hitta unika prylar att ge bort i present.

Merchandise-produkter är till för dig som har ett speciellt intresse och att unna sig en merch-produkt är aldrig fel. Det hjälper dig att upprätthålla ditt intresse eller hobby och det tillför lite extra guldkant i tillvaron.

 

 

 

Harry Potter saker är populärt

Harry Potter, den föräldralösa lille pojken som blev en av världens kändaste trollkarl i böckerna och filmernas värld, är fortfarande populär. Det finns otroligt många olika Harry Potter saker att köpa och nu när det närmar sig jul, finns det bland annat en spännande julkalender som de flesta barn önskar sig. Den håller dem sysselsatta ända fram till jul.

 

I tomtesäcken

När så tomten knackar på dörren med sin stora julklappssäck, kan det där ligga flera Harry Potter saker. Det kan vara spännande spel, trollstavar, pyjamas med Harry Pottermotiv på eller så hörs ett: ohh och ugglan Hedwig dyker upp när du öppnar ett av paketen. Böckerna om Harry Potter är spännande och lite läskiga och passar inte för de minsta barnen. Däremot för de lite större barnen blir det många timmars underhållande läsning, antingen som högläsning av en vuxen eller att läsa själv.

 

Harry Potter saker på nätet

Går du in på internet finns det många e-butiker som säljer trevliga Harry Potter saker. Alltifrån målarböcker med Harry Pottermotiv att färglägga, till olika kostymer som fanns med i filmerna. Det finns Lego som ser ut som skolan Hogwarts, den tar lite tid att bygga men gissa om det blir snyggt när den är färdig? Givetvis blir den det. Den kan du ställa på ett bord i ditt rum och ha en batteridriven ljusslinga runt, så lyser det lite mystiskt när det är mörkt ute.

 

Sova som Harry Potter

Sätt på dig din nya Harry Potterpyjamas och låtsats att du sover i Gryffendors elevhems stora sovsal tillsammans med Harry Potter, Ron, Hermione och de andra som tillhör Gryffendor. Du kommer sova som en riktig trollkarl, övervakad av skogvaktaren och halvjätten Hagrid, även om det stormar och snöar utanför ditt fönster. När du vaknar på morgonen dagen efter kan du fortsätta att leka med alla trevliga och spännande Harry Potter saker som låg i jultomtens stora säck. God Jul!

 

Harry Potter är en filmserie baserad på författaren J. K. Rowling med samma namn. Serien distribueras av Warner Bros. och består av åtta fantasifilmer, som börjar med Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001) och kulminerade med Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 (2011).

En spin-off prequel-serie som kommer att bestå av fem filmer startade med Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016), som markerar början på Wizarding World-mediefranchisen.
Serien producerades huvudsakligen av David Heyman och medverkar Daniel Radcliffe, Rupert Grint och Emma Watson som de tre ledande karaktärerna: Harry Potter, Ron Weasley och Hermione Granger. Fyra regissörer arbetade med serien: Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell och David Yates Michael Goldenberg skrev manus för Harry Potter och Fenixordern (2007), medan de återstående filmen manus skrevs av Steve Kloves. Produktionen ägde rum under tio år, med huvudberättelsen efter Harrys strävan att övervinna sin ärkefiende Lord Voldemort.
Harry Potter and the Deathly Hallows, den sjunde och sista romanen i serien, anpassades till två delar med långa funktioner. Del 1 släpptes i november 2010 och del 2 släpptes i juli 2011.
Philosopher's Stone and Deathly Hallows - Del 2 är en av de 50 mest intäktsgenomförande filmerna genom tiderna, med den senare rankningen som den trettonde filmen med mest intäkter och har tjänat över 1 miljard dollar. Utan inflationsjustering är det den tredje mest intjänade filmserien med 7,7 miljarder dollar i globala intäkter.
I slutet av 1997 fick filmproducenten David Heymans kontor i London en kopia av den första boken i vad som skulle bli Rowlings serie med sju Harry Potter-romaner. Boken, Harry Potter and the Philosopher's Stone, förflyttades till en bokhylla med låg prioritet, där den upptäcktes av en sekreterare som läste den och gav den till Heyman med en positiv recension. Följaktligen läste Heyman, som ursprungligen ogillade "skräpet", boken själv. Mycket imponerad av Rowlings arbete började han processen som ledde till en av de mest framgångsrika filmfranchiserna genom tiderna.
Heymans entusiasm ledde till att Rowling sålde filmrättigheterna för de första fyra Harry Potter-böckerna till Warner Bros. 1999 för en rapporterad £ 1 miljon (US $ 2.000.000). inkludering av många irländska skådespelare, såsom Richard Harris som Dumbledore, och för gjutning av franska och östeuropeiska skådespelare i Harry Potter and the Goblet of Fire där karaktärer från boken specificeras som sådana. Rowling tvekade att sälja rättigheterna eftersom hon "inte ville ge dem kontroll över resten av berättelsen" genom att sälja rättigheterna till karaktärerna, vilket skulle ha gjort det möjligt för Warner Bros. att göra uppföljare som inte var författare.
Även om Steven Spielberg ursprungligen förhandlade om att regissera den första filmen, avböjde han erbjudandet. Spielberg hävdade att det, enligt hans åsikt, var pga alla förväntningar på vinst i att göra filmen. Det är precis som att ta ut en miljard dollar och lägga dem på dina personliga bankkonton. Det finns ingen utmaning". I avsnittet "Skräpkorg" på hennes webbplats hävdar Rowling att hon inte hade någon roll i att välja regissörer till filmerna och skrev "Den som tror att jag kunde (eller skulle) ha" veto "mot honom [Spielberg] har fel."
Efter att Spielberg gick började samtal med andra regissörer, inklusive Chris Columbus, Jonathan Demme, Terry Gilliam, Mike Newell, Alan Parker, Wolfgang Petersen, Rob Reiner, Tim Robbins, Brad Silberling och Peter Weir. Petersen och Reiner drog båda ut ur kördes i mars 2000. Det minskades sedan till Columbus, Gilliam, Parker och Silberling Rowlings första val var Terry Gilliam. Men den 28 mars 2000 utsågs Columbus till filmens regissör, med Warner Bros. som citerade sitt arbete med andra familjefilmer som Ensam hemma och Mrs. Doubtfire som influenser för deras beslut.
Harry Potter är den tidlösa litterära prestationen som kommer en gång i livet. Eftersom böckerna har genererat en så passionerad följd över hela världen var det viktigt för oss att hitta en regissör som har en affinitet för både barn och magi. Jag kan inte tänka mig någon som är mer lämplig för det här jobbet än Chris [Columbus].
- Lorenzo di Bonaventura, Warner Bros.
Steve Kloves valdes för att skriva manus till den första filmen. Han beskrev anpassningen av boken som "tuff" eftersom den inte "lämpar sig för anpassning såväl som de två nästa böckerna". Kloves fick en "flotte" av synopser av böcker som föreslagits som filmatiseringar, med Harry Potter som den enda som hoppade ut på honom. Han gick ut och köpte boken och blev en omedelbar fan. När han pratade med Warner Bros. sa han att filmen måste vara brittisk och trogen mot karaktärerna. David Heyman bekräftades att han producerade filmen Rowling fick en stor mängd kreativ kontroll för filmen, ett arrangemang som Columbus inte hade något emot.
Warner Bros. hade ursprungligen planerat att släppa den första filmen under helgen 4 juli 2001, vilket innebar ett så kort produktionsfönster att flera av de ursprungligen föreslagna regissörerna hade dragit sig ur strid. Så småningom, på grund av tidsbegränsningar, ställdes datumet tillbaka till 16 november 2001.
Från och med 2018 är Harry Potter-filmserien den tredje mest intjänande filmfranchisen genom tiderna, med de åtta filmerna som släpptes med mer än 7,7 miljarder dollar över hela världen. Utan att justera för inflationen är detta högre än de första 22 James Bond-filmerna och de sex filmerna i Star Wars-serien. Chris Columbus Philosopher's Stone blev den mest intäktsfulla Harry Potter-filmen över hela världen efter att ha avslutat sin teaterkörning 2002, men den toppades så småningom av David Yates Deathly Hallows - del 2, medan Alfonso Cuaróns fånge från Azkaban gjorde minst.
Sex filmer i Harry Potter-serien - Harry Potter och fången från Azkaban, Harry Potter och eldbägaren, Harry Potter och Fenixordern, Harry Potter och halvblodsprinsen och Harry Potter och dödsrelikerna, delar 1 & 2 - har hittills tjänat cirka 216 miljoner dollar i IMAX-teatrar över hela världen.

Här kan ni läsa mer om Harry Potter

Se alla våra merchandise

Produkten har blivit tillagd i varukorgen