• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
  • 100% officiell merch
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 68000 produkter

 

3D bluray

Här hittar du våra filmer i 3D bluray. Detta högupplösta format ger en fantastisk filmupplevelse baserad på dagens blurayformat i bild och ljud. Tekniken ger illusionen av en tredimensionell värld, vilket får dig att känna dig som att du är en del av filmen.

Med HD-kvalitet i 1080p får du en underhållningsupplevelse som inte går att matcha någon annanstans. För att kunna titta på filmerna behöver du särskilda glasögon. Även navigationen och menyerna i filmen brukar använda sig av tredimensionella effekter. Den första produktionen som släpptes i detta format var Monsters vs Aliens. En film i 3D bluray går att titta på även med skärmar som inte är 3D-kompatibla, men för att få den fulla upplevelsen behöver du en TV som är anpassad till formatet. Du behöver också en spelare som stöder 3D bluray och en HDMI-kabel med hög hastighet.


Den 3D du kan se idag och den som visades på bio för 30 år sedan skiljer sig mycket åt. Den nya 3D bluray-tekniken kan skapa klara bilder med hela färgspektrat som visas för båda ögonen. Framgångar inom teknologi för digital produktion har gjort det möjligt att visa högkvalitativa filmer och serier i 3D. Detta skapar en rik upplevelse för dig som åskådare. För att kunna få den rätta upplevelsen behöver du sitta upp för att se filmen, att ligga ner på sidan gör så att bilderna inte hamnar horisontellt bredvid varandra när de når dina ögon. Ju mer du lutar huvudet åt sidan desto mindre av 3D-effekten kan du se. Det går bra att se på 3D bluray även om du har glasögon eller kontaktlinser, då de specialglasögon du behöver går runt dina vanliga glasögon. 3D-glasögonen är dock inte desamma som du får när du tittar på 3D-film på bio. Glasögonen du använder när du ser på 3D bluray är mer sofistikerade eftersom de har inbyggd elektronik.

 

3D blurayfilmer

3D blurayfilmer låter dig uppleva dina favoritfilmer i ett helt nytt perspektiv som du inte får missa.

3D kan tillsammans med färgläggning och röstinspelningar betraktas som en milstolpe i filmens historia. I likhet med den dramatiska möjligheten att lägga till skådespelarnas röster på 1920-talet, har 3D bidragit till att göra filmerna mer underhållande. Med dagens breda utbud av 3D blurayfilmer har du chansen att njuta av magin med 3D i ditt hem!

Varför se en film i 3D? Svaret är enkelt. Inte minst skapar 3D otroliga scener som lämnar ett varaktigt intryck. Det skapar också en mycket djupare känsla av rymd och rörelse som bara begränsas av filmproducentens fantasi. Du kan i princip uppleva hur du flyger över molnen och genom städer utan att spendera en enda krona på en helikopter. Med denna nivå av uppslukande realism är det föga förvånande att så många uppskattar 3D blurayfilmer.

De bästa fördelarna med att se på 3D är:

 

  • Bättre och överlägsen förmåga att återge rörelse.
  • Högre nivå av realism.
  • Uppslukande upplevelse.
  • Visuellt tilltalande.
  • Återupplivar klassiker.

 

3D blurayfilmer är det bästa sättet att se på film hemma för maximal upplevelse. Som du säkert känner till är bluray ett format som är bättre och mer tekniskt avancerat än DVD-skivor. Bluray stöder högupplösta filmer upp till 4K UHD (3840 × 2160 upplösning) och en högre lagringskapacitet på 100 gigabyte. DVD stöder endast 480p, det vill säga ett lågupplöst format som är mindre än en genomsnittlig video på YouTube. Vidare är både bild- och ljudkvaliteten på bluray bättre än streamingtjänster som HBO, Netflix och Amazon Video. Även om streamingtjänster ständigt förbättras och så är fortfarande bluray det bästa alternativet för filmer i optimal kvalitet. Streamingtjänster måste nämligen komprimera innehållet för att förhindra fördröjning och därför är deras filmer fortfarande i 1080p. Om du eftersträvar optimal kvalitet bör du därför se till att ha en blurayspelare och köpa blurayfilmer. Dina favoritfilmer förtjänar att njutas i bästa möjliga kvalitet och det skadar inte att skaffa dessa filmer i fysiskt format. För att gå ett steg längre kan du också uppleva dina favoritfilmer i 3D! Denna avancerade teknik låter dig uppleva filmen i ett nytt färskt perspektiv som du kommer bli uppslukad av. Faktum är att 3D-tekniken har funnits i omkring 100 år, dock är det nu som den blivit ett smidigt alternativ till konventionellt 2D format.

Om du tvekar eller endast har erfarenhet av de klassiska rödgröna 3D-glasögonen måste du ta chansen att uppleva den senaste 3D-tekniken. Tekniken inom 3D har nämligen utvecklats snabbt sedan de rödgröna 3D-glasögonen för några decennier sedan. Numera kan toppmodern 3D-teknik leverera glasklara fullfärgsbilder till skärmen som ger en oerhört rikare upplevelse än tidigare. Dessa framsteg har fördelen att ge en mer bekväm och övertygande upplevelse av 3D blurayfilmer du ser.

Ett tips för att se på dina 3D blurayfilmer är att se dem på en stor skärm, där fungerar 3D-upplevelsen bäst. Kom bara ihåg att använda en stor skärm eftersom det ger en mer uppslukande upplevelse. Även om du har 3D tillgängligt på din TV kommer det alltid vara trevligare att titta på en 50-tums eller större skärm. Om du vill använda din 3D-TV för att se på annat än 3D blurayfilmer så fungerar detta utmärkt. 3D-TV-apparater är nämligen utmärkta för att se på hur tekniskt avancerade TV-apparater för 3D är, däribland i funktioner som kontrast, responstider och svärta. Allt detta påverkar också kvaliteten i konventionell 2D-bild och ger därför en utmärkt upplevelse för tittare i 2D.

Ännu en fantastisk upplevelse med 3D blurayfilmer är att det ger dig chansen att återuppleva klassiska filmer i nytt perspektiv. I själva verket återupplivar 3D-tekniken klassiker med en ny känsla av djup och perspektiv. Det är därför föga förvånande att tidigare storfilmer släppts ut på bio igen i 3D. Några exempel är Star Wars: Episod I, Titanic, Jurassic Park, Lejonkungen, Terminator 2 och Toy Story. Den moderna 3D-tekniken ger därmed en ny generation den fantastiska möjligheten att se klassiska titlar i ett nytt perspektiv.

3D gynnar dig som är filmentusiast eftersom det gör dig mer försjunken i filmens atmosfär och berättelse. Dina sinnesintryck av filmen blir både djupare och rikare till skillnad mot att se samma film i 2D. Faktum är att många filmer i 2D i jämförelse kan upplevas ganska kalla och platta ut djupet som 3D ger.


3D bluray innebär bluraykvalitet med 3D-effekter som ger ett annat djup i filmupplevelsen. Du behöver en 3D Blurayspelare, 3D-glasögon och en 3D TV för att kunna se filmen med 3D-effekt.

Klicka här för att se alla våra blurayfilmer

 

Se våra blurayboxar

 

Importfilmerna har en leveranstid på ca 4-9 arbetsdagar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen