Astrid Lindgren

Astrid Lindgrens alla älskade filmer – här kan du enkelt beställa dina filmer på DVD eller bluray. Låt barnen få uppleva magin tillsammans med Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Bröderna Lejonhjärta, Ronja Rövardotter, Tjorven och Skrållen på Saltkråkan, och många fler, i dessa klassiska filmer.

Astrid Lindgrens älskade filmer på bluray och DVD
Ett oändligt antal barn och vuxna i hela världen har vuxit upp med de älskade karaktärerna som Astrid Lindgren gett liv åt.
Köp klassiker som filmerna om Emil i Lönneberga, Pippi Långstrump och Ronja Rövardotter
Välj bland tidlösa filmer som Lotta på Bråkmakargatan, Karlsson på taket, Alla vi barn i Bullerbyn, Madicken på Junibacken, Rasmus på Luffen, och Nils Karlsson Pyssling. Visste du att filmen om Emil i Lönneberga hade premiär 1971? Trots att det gått runt 50 år sedan dess så är busiga Emil lika omtyckt och känd i dag. Filmhyllan har förutom de klassiska filmerna även nyare versioner, som den tecknade och uppskattade tv-serien om Ronja Rövardotter.
Astrid Lindgrens filmer passar hela familjen
Hela familjen kan uppskatta de fantastiska världarna som skapats av Astrid Lindgren och blivit till DVD och bluray. Astrid Lindgren är den mest lästa barnboksförfattaren i världen, och hennes mysiga berättelser lever vidare generation efter generation, sedan länge även i form av ett stort antal filmer. Filmerna och tv-serierna har spelat en stor roll för att sprida Astrid Lindgrens berättelser och göra dem tillgängliga för allt från små barn till äldre personer, oavsett bakgrund. Astrid Lindgren deltog själv mycket engagerat i skapandet av filmerna, och skrev de flesta filmmanus själv! Hon är därför inte bara en oerhört betydelsefull författare, utan också en ovärderlig person i svensk filmhistoria.
Beställ Astrid Lindgren-filmer på DVD och bluray – fraktfritt över 799 kronor
Passa på att förbereda julklappar, födelsedagspresent, eller varför inte en fin överraskning, till barnen. Beställ smidigt dina favoriter av Astrid Lindgren från Filmhyllan i dag. Eller varför inte upptäcka nya titlar som du inte sett ännu? Vi bjuder dig på fraktkostnaden om du handlar för minst 799 kronor.
Här kan ni läsa mer om Astrid Lindgren: https://www.astridlindgren.com/sv

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen