• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
  • 100% officiell merch
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 68000 produkter

 

Walking Dead

The Walking Dead är en mediefranchise skapad av Robert Kirkman, Tony Moore och Charlie Adlard, inklusive en serietidningsserie, tv-serier, webbserier, filmer, romaner, videospel och olika andra media som ljudböcker och ljudspår.

The Walking Dead (2010 – nu)

The Walking Dead (TV-serie)

Sheriffens ställföreträdare Rick Grimes vaknar upp från koma i en postapokalyptisk värld där de odöda, känd som vandrare, har tagit över. Rick måste kämpa för sin överlevnad för att skydda sin familj och sina vänner medan han på vägen möter nya allierade och konfronterar fiender som försöker ta över samhällen.

Fear the Walking Dead (2015 – nu)

Serien började i Los Angeles, Kalifornien, och följer en dysfunktionell familj bestående av vägledningsrådgivare Madison Clark, hennes pojkvän och engelsklärare Travis Manawa, hennes dotter Alicia och hennes drogberoende son Nick, när zombie-apokalypsen började. . De fyra måste antingen förnya sig eller hålla fast vid sina djupa brister när de kommer överens med civilisationens förestående kollaps.

The Walking Dead: World Beyond (2020 – nu

I juli 2018, under San Diego Comic-Con, meddelade verkställande producent Scott M. Gimple att en ny avknoppning är på gång. I april 2019 tillkännagav AMC officiellt att den 10-avsnitt kvinnliga huvudserien skulle börja produceras under sommaren i Virginia och kommer att debutera 2020. Den första trailern släpptes på New York Comic Con 2019. The Walking Dead: World Beyond kommer att köras totalt två säsonger och 20 avsnitt.

Untitled Daryl & Carol spin-off-serie

En tredje spin-off-serie skapad av Angela Kang och Scott M. Gimple för att spela Reedus och McBride som deras karaktärer Daryl respektive Carol, tillkännagavs i september 2020, med planer att sändas 2023 efter avslutningen av den elfte säsongen av Kang, som har varit showrunner för mainshow sedan den nionde säsongen, är inställd på att vara showrunner för spin-off.

Tales of the Walking Dead

I september 2020 meddelade AMC att de och Gimple har utvecklat en episodisk antologireserie som skulle baseras på nya eller befintliga karaktärer som skulle utforska bakgrundshistorier.

 

I november 2018 meddelade Scott Gimple på Talking Dead att tre The Walking Dead-filmer är under utveckling från AMC Original Films, med Andrew Lincoln undertecknat för att återuppta sin roll som Rick Grimes. Filmerna kommer att fokusera på händelserna som följer på hans utträde ur tv-serien. Pollyanna McIntosh kommer att återge sin roll från showerna som Jadis.

I juli 2019 avslöjades att filmerna släpps på teatrar snarare än på tv. Serien kommer att följa Ricks fortsatta äventyr, med Gimple som manusförfattare för den första filmen. Senare samma månad förvärvade Universal Pictures distribution för filmserien. Produktionen på den första filmen är planerad att börja "så tidigt som 2019". Skaparna har diskuterat möjligheten att få tillbaka Corey Hawkins som Heath, som fick sin roll kortare på showen för att göra andra projekt.

 

Leveranstid: ca 4-10 arbetsdagar

 

Se alla våra merchandise

Produkten har blivit tillagd i varukorgen