• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
 • 100% officiell merch
 • 30 dagars öppet köp
 • Brett sortiment med över 68000 produkter

 

Ryggsäck

I många år var ryggsäcken ett verktyg för jägare och folk som lever ett liv i naturen. På senare år har ryggsäcken kommit att bli populär bland oss alla. Idag finns det ett stort urval på väskor och ryggsäckar och det finns en i varje kulör, tryck och stil du kan tänka dig.

 

Väskor och ryggsäckar

 

Hur ryggsäcken kom till är fortfarande lite oklart, dock så vet vi att den funnits i alla fall cirka 5300 år tillbaka i tiden. Ryggsäcken som vi känner igen den slog främst igenom under andra världskriget då USA använde sig utav dessa för allt möjligt, bland annat för packning och bärning.

 

Populära väskor och ryggsäckar

 • Toy Story Alien 3D lunch bag
 • Next Gen Game Over 3 vanity bag set
 • DC Comics Green Lantern gym bag
 • LOL Surprise sequins shopping bag
 • DC Comics Joker sport bag
 • Fortnite Skull Trooper trolley
 • Disney Frozen 2 sequins backpack
 • Mickey Original 90 Years backpack

 

Idag kan man säga att det finns fyra olika typer utav ryggsäckar. Den första är en ryggsäck utan ram, det vill säga en skolväska. Dessa är lätta och bekväma att packa i men kan ha dålig ventilation vilket gör att den inte passar för vandring eller för packning av mycket tunga grejer. Den andra typen som finns är stolsryggsäckar och det är precis som det låter. En ryggsäck med en inbyggd stol. Dessa är väldigt populära bland fiskare och jägare som vandrar i skogen, för med denna typ av ryggsäck kan de sätta sig och vila när som helst.

Den tredje kallas för ryggsäck med invändig ram, denna typ är medelstor och är väldigt populära idag. Dessa ryggsäckar passar de som gillar att packa med sig en del grejer och som gillar att vara ute i naturen. Då dessa har bra ventilation passar det för skidåkning, kortare vandringar och den invändiga ramen ger dig en bättre balans när du bär den. Den sista och fjärde typen kallas för ryggsäck med utvändig ram. Denna typ är rejäl och bland den största. Dessa används oftast av militären då denna typ är rejäl (och tung) då den oftast är tillverkad i stål eller trä.

Förutom dessa fyra olika standardtyperna finns det även lunchbags, beachbags, gympapåsar, kylväskor, sportbags med mera.

Idag finns det som sagt ett enormt urval på väskor och ryggsäckar. Till exempel så har DC Comics en rad olika att välja mellan. Det finns med karaktären Harley Quinn, Wonder woman, Batman, Superman och Flash. Det finns olika typer att välja mellan så du lätt kan hitta din favorit, kanske en gympa påse eller en sportbag. Då DC Comics idag är så otroligt populärt har även deras väsk-merchandise kommit att blivit något deras största fans samlar på. Så gillar du DC Comics kolla in vad det har för väskor.

Precis som DC Comics fans samlar på all deras merchandise har även såklart Marvel sina egna väskor och ryggsäckar, och det finns verkligen många olika. Bland annat så finns det karaktärer som Spiderman, Deadpool, Grunt, Captain America, Iron Man och The Hulk att finna på diverse olika typer av väskor. Det finns även de med enbart Marvel-loggan på.

Även Disney har en rad olika väskor som passar både de stora och små, bland annat med karaktärerna Anna och Elsa från Frost, Mimmi pigg, Musse Pigg, Disney prinssessan Mulan och häxan från Snövit. Disney har även tagit fram plånböcker, hjärtformade små väskor, beachbags eller strandväskor och resebags.

Beachbags eller strandväskor som det också heter, har blivit otroligt populärt de senaste åren. Människor använder denna typ av väska till vardags just på grund av att den är så rymligt och idag finns det mängder av olika kulörer med massor av olika logos att välja mellan. Bland annat så finns det beachbags med Harry Potter på. Det finns även beachbags från den populära serien Vänner.

Lunch bags är den perfekta storleken på en väska för att rymma din lunch. Ta med på utflykten, skolan eller jobbet. Idag finns det även bland dessa typer av väskor en rad olika motiv och kulörer att välja mellan, bland annat med Harry Potter, Dragon Ball, Frost, Disney Musse Pigg, Superhjältarna från Disney, Hitta Nemo, Toy Story, Marvel Avengers och Monsters Inc. Dessa Lunch bags går även att finna med tillbehör så som med en vattenflaska så du får allt du behöver inför en dag i naturen med lunch ute.

En gympapåse eller gym bag är en typ av väska som är tänkt att du ska packa dina idrottskläder till. Gympapåsarna idag är populära över hela världen för skolbarn och idrottsintresserade människor. Även denna typ av väska kommer i en uppsjö utav olika textiler och tryck, bland annat så finns det gympapåsar med Fortnite, Marvel avengers, frost, Mimmi Pigg, Kalle Anka, Spiderman, Dragon Ball, Harry Potter, LOL Suprise, Poopsie och Wonder woman.

Sportbags är en större och rejälare typ av väska som passar dig som tränar till exempel bandy eller ishockey som alltså behöver packa mer tillbehör än vad som får plats i en gympapåse. Oftast är sportbags också i rejälare textil så att de tål lite mer än vad en gympapåse gör. Denna typ av väska kommer i olika storlekar beroende på ditt behov av väska, även denna kommer i mängder av olika tryck och kulörer. Bland annat så finns det sportbags med Rick and Morty, Mimmi pigg, Frost, Poopsie, Wonder Woman, LOL Suprise, Deadpool, Harry Potter, Batman, Superman, Iron Man och många fler.

Idag kan du även välja att matcha din väska med din plånbok. Plånböcker idag finns också i vartenda tryck, kulör och stil du kan tänka dig. Även om vi idag inte bär lika mycket kontanter som vi gjorde för några år sedan har vi ändå behov av en plånbok för våra kort. Välj mellan en plånbok med tryck utav Bambi, Frost, Nightmare before christmas, Poopsie, Superman, Star Wars, Spiderman, Harry Potter, Mulan eller varför inte en plånbok från spelet Overwatch?

Idag kan du som fan utav din favoritserie välja och vraka mellan dina favoritkaraktärer och vilken typ av plånbok och väska du behöver helt enkelt.

 

Se alla våra merchandise

Leveranstid: ca 4-10 arbetsdagar

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen