• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
  • 100% officiell merch
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 68000 produkter

 

Vaiana

Vaiana är en 2016 amerikansk 3D-datoranimerad musikalisk äventyrsfilm producerad av Walt Disney Animation Studios och släppt av Walt Disney Pictures. Det är den 56: e Disney-animerade långfilmen. Regisserad av Ron Clements och John Musker, och regisserad av Don Hall och Chris Williams, introducerar filmen Auliʻi Cravalho som Vaiana och har rösterna från Dwayne Johnson, Rachel House, Temuera Morrison, Jemaine Clement, Nicole Scherzinger och Alan Tudyk.

Filmen innehåller låtar skrivna av Lin-Manuel Miranda, Opetaia Foa'i och Mark Mancina, och en orkesterpartitur som också komponerats av Mancina.

Filmen berättar historien om Vaiana, den viljestarka dottern till en chef för en polynesisk by, som väljs av havet själv för att återförena en mystisk relik med gudinnan Te Fiti. När en skada slår mot hennes ö, sätter Moana segel på jakt efter Maui, en legendarisk halvgud, i hopp om att återlämna reliken till Te Fiti och rädda sitt folk.

Vaiana släpptes på bio i USA den 23 november 2016 till positiva recensioner från kritiker, med särskilt beröm mot dess animation, musik och sångföreställningar. Filmen fortsatte att tjäna över 690 miljoner dollar över hela världen. Tillsammans med Zootropolis markerade det första gången sedan 2002 att Walt Disney Animation Studios släppte två långfilmer samma år. Det fick två Oscar-nomineringar vid den 89:e Oscar-utmärkelsen: en för bästa animerade funktion och en annan för bästa originalsång ("Hur långt ska jag gå"), och förlorade båda till Zootropolis respektive La La Land.

Leveranstid: ca 4-10 arbetsdagar

 

Se alla våra merchandise

Produkten har blivit tillagd i varukorgen