• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
  • 100% officiell merch
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 63000 produkter

 

Hitta Doris

Hitta Doris är en amerikansk 3D-animerad äventyrsfilm från 2016 producerad av Pixar Animation Studios och släppt av Walt Disney Pictures. Regisserad av Andrew Stanton med regi av Angus MacLane, manuset skrevs av Stanton och Victoria Strouse.

Filmen är en uppföljare/spinoff till Hitta Nemo (2003) och presenterar Ellen DeGeneres och Albert Brooks återkommande röster, med Hayden Rolence (ersätter Alexander Gould), Ed O'Neill, Kaitlin Olson, Ty Burrell, Diane Keaton och Eugene Levy går med i rollistan. Filmen fokuserar på minnesfisken Doris, som reser för att återförenas med sina föräldrar.

Filmen hade premiär på El Capitan Theatre i Los Angeles den 8 juni 2016 och släpptes i USA den 17 juni 2016. När den släpptes mottogs filmen av kritiker och tjänade över 1 miljard dollar över hela världen och blev den andra Pixar-filmen till en brutto på 1 miljard dollar efter Toy Story 3 (2010), den tredje mest intjänande filmen 2016 och den 22: e högsta intäkterna genom tiderna vid tidpunkten då den gick på bio. Filmen satte ett flertal rekord, inklusive den största öppningen för en animerad film i Nordamerika och den mest intjänande animerade film i Nordamerika.

Hitta Doris släpptes av Walt Disney Studios Home Entertainment på Blu-ray (2D och 3D) och DVD i USA den 15 november 2016, med en digital release den 25 oktober. Förutom Piper inkluderade bonusfunktionerna också en kortfilm, med titeln Marine Life Interviews, med intervjuer med invånarna i Marine Life Institute om deras möten med Doris. Hitta Dorissläpptes på 4K Blu-ray den 10 september 2019.

Leveranstid: ca 4-10 arbetsdagar

Se alla våra merchandise

Produkten har blivit tillagd i varukorgen