• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
  • 100% officiell merch
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 68000 produkter

 

Framåt

Framåt är en amerikansk datoranimerad urban fantasy-äventyrsfilm från 2020 producerad av Walt Disney Pictures och Pixar Animation Studios och distribuerad av Walt Disney Studios Motion Pictures. Filmen regisseras av Dan Scanlon, producerad av Kori Rae och skriven av Scanlon, Jason Headley och Keith Bunin.

Det är också den första Pixar-filmen utan någon inblandning från John Lasseter, som hade lämnat Disney efter anklagelser om sexuellt missförhållande mot honom. Det är Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus och Octavia Spencer som gör rösterna. Filmen följer två älvbröder som försöker hitta en artefakt som tillfälligt kommer att göra att de får tillbaka sin avlidne far.
Framåt hade premiär på den 70:e Berlin International Film Festival den 21 februari 2020 och släpptes på bio den 6 mars 2020. Filmen fick generellt sett positiva recensioner från kritiker och har dragit in 135 miljoner dollar över hela världen, vilket gör den till den sjunde mest intjänande filmen 2020. Filmens ekonomiska brister har tillskrivits COVID-19-pandemin, vilket ledde till en omfattande nedstängning av biografer.
Filmen släpptes på DVD, Blu-ray och Ultra HD Blu-ray den 19 maj 2020.

Leveranstid: ca 4-10 arbetsdagar

Se alla våra merchandise

Produkten har blivit tillagd i varukorgen