• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
  • 100% officiell merch
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 68000 produkter

 

DC comics

Uppdatera ditt hem med snygg och funktionell merch från DC comics. Hos oss hittar du de flesta och de bästa produkterna med alla dina favoritsuperhjältar samlade på en plats.

Vilken är din favorit när det kommer till DC comics superhjältar? Var inte blyg för att visa upp det för omvärlden, vare sig du besöker dem eller de kommer hem till dig.

Merchandise från DC comics

Hos oss hittar du snygga tröjor med den klassiska batmanlogotypen som passar lika bra till vardag som till fest. Du hittar funko pops och andra former av actionfigurer du kan ställa i bokhyllan eller vid sängen. Tänk att få vakna upp och det första du ser varje morgon är Harley Quinn som ler mot dig. Går det ens att starta dagen på ett bättre sätt? Vi har svårt att tänka oss det.

Våra olika typer av merchandise:

 

  • Inredningsdetaljer, köp snygga actionfigurer och statyer
  • Kläder och väskor med tryck från DC comics utbud
  • Accessoarer - smycken och nyckelringar
  • Muggar och vattenflaskor
  • Posters och pussel

 

Superhjältar är populära i alla åldersgrupper. Det gör att du som inte vet vad du ska ge någon i present alltid kan hitta en bra gåva hos oss, oavsett hur gammal han eller hon du ska köpa till är. Vet du med dig att nån du ska besöka är en hängiven serietidningssamlare - varför inte köpa en snygg pärm till dem istället för en flaska vin när du är bortbjuden. Vill du göra succé på stranden i sommar så är du komplett när du köpt både flip flops och solglasögon med batmanmotiv. Glöm inte heller vattenflaskan, det är viktigt att dricka mycket när det är varmt ute. Ta också med en keps för säkerhets skull, det är inte kul att bli bländad av solen.

För barnen kan vi rekommendera våra DC comics-skor med blinkande lampor. Vi har också kläder i de flesta storlekar så att du kan förbereda barnen för skolstarten eller något av årets alla barnkalas. En ryggsäck är också bra så att de enkelt kan bära hem sina skolböcker. Att få läsa serier är en bra belöning efter att läxorna är gjorda. Klädda i en tröja med Joker-tryck kommer de snabbt hamna i centrum och få njuta av kompisgängets avundsjuka blickar. För de mindre barnen gör DC comics också roliga puzzel. Här kan du tillsammans med ditt barn få dela upp Batman i ungefär hundra delar och sen få glädjen av att rädda dagen genom att sätta ihop honom igen, redo att ta sig an alla Gothams skurkar.

Funko Pops är en sån grej som vuxna kanske inte alltid förstår. Är det en leksak, en prydnadsfigur eller ett gosedjur? Det är lite upp till den som äger den. Det vi dock vet säkert är att dessa figurer har varit omåttligt populära ända sedan de började lanseras 1998. Ursprungsidén var att i liten skala producera nostalgidoftande leksaker, men det är en idé som minst sagt har expanderat. Idag licenstillverkar Funko dockor i nästan alla former (totalt över 20 000 olika), och ett fenomen kan inte sägas vara popkulturellt på riktigt innan det placerats in i deras produktkatalog. De gör givetvis olika funkos med DC comics-tema. Hos oss hittar du bland andra Superman, Wonder Woman och Jokern. Det normala är att det inför en filmlansering eller liknande också lanseras funkos, men vissa modeller är tidlösa och står över trenderna.

För dig som inte är inne på det spår Funko Pop har banat upp men ändå vill pryda ditt hem med en snygg DC comics-figurin har vi andra snygga statyer. Du hittar sådana med motiv från de mest populära serierna. Eftersom vi pratar DC comics så är givetvis Batman, Jokern och olika figurer från Birds of prey mest populära, och inget hindrar dig från att samla alla.

Ett alternativ till en figur för dig som gillar heminredning är givetvis att köpa en fräsig poster att ha på väggen. Låt inget hindra dig från att sätta upp den på väggen. För dig som har en oförstående partner kan vi rekommendera att antingen peka på något han eller hon har stående som du inte gillar och använda det som ett argument för att få hänga upp din. Eller så går du den mjuka vägen och lovar att ta disken i en vecka om din partner inte protesterar mot din nya väggprydnad. Den som har mycket utrymme skaffar sig med fördel en wo/man cave att använda till sitt samlarintresse. Ett rum som bara är ditt och där du utan invändningar får ha precis vad du vill. Ytterligare ett alternativ är att kompensera genom att köpa smycken. Varför inte ett stiligt "Harley Quinn loves Joker"-halsband i härlig guldton? Det borde kunna få det hårdaste hjärta att mjukna på nolltid.

Allra häftigast är att investera i en egen bil, även om den är liten. Vi har både Batmans och Jokerns fordon i skala 1:32. Vi säljer dessvärre inte piedestaler att ställa dem på, vilket är synd. För det är den typen av exponering som något så här snyggt förtjänar. De kan naturligtvis också användas som leksaker, men vi kan nästan garantera att du kommer komma tillbaka och köpa en åt dig själv också om du gör misstaget att ge bort den första till barnen.

För dig som inte bara vill ha dina prylar som prydnad utan också vill använda dem är Batman vs Joker chess-setet det perfekta inköpet. Med det kan du få en helt ny dimension på ditt schackspelande. Med tillräckligt mycket övning och matchning kan du bli DC comics motsvarighet till Gary Kasparov. Men även om dina ambitioner inte är fullt så höga så är det här en toppenpryl där du kan kombinera två intressen i ett. Om du har serietidningsläsande barn kan det dessutom vara ett sätt för dem att bli mer intresserade av att ta upp schack som hobby. Det är få saker som utvecklar hjärnan lika mycket som just schack. Här lär sig barnen matematiskt tänkande och att agera strategiskt vilket är något de kommer ha mycket nytta av under hela sina liv. Kanske är det till och med så att det är det argument som slutgiltigt kommer göra att du får sätta upp dina Batmanaffischer?

 

Se alla våra merchandise

Leveranstid: ca 4-10 arbetsdagar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen