• Fri frakt vid köp över 1069 kr (ord. 45kr)
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 69000 produkter

 

Alice i underlandet

Med Alice i underlandet merchandise kan du stanna i hattmakarens surrealistiska tebjudning eller i Hjärter Dams kungarike för alltid, utan att behöva bekymra dig om att hitta hem igen. Genom att använda dig av produktutbudet av denna merchandise kan du nämligen uppleva lite av det egendomliga underlandet och återskapa både dina favoritscener från filmen likväl som att tillåta dig själv försjunka i all mystik och galenskap som filmen bjuder på.

 

Lewis Carroll, eller Charles Lutwidge Dodgson som han egentligen hette, gav oss berättelsen om Alice, den välbärgade flickan som genom ett kaninhål faller in i den mest underliga av världar. I denna upp- och nervända nya tillvaro träffar hon på många besynnerliga varelser i sina förtvivlade försök att hitta tillbaka hem.

Att samla föremål från en särskild kollektion eller inom ett visst tema är en ständigt återkommande sysselsättning som lockar många Alice i underlandet-fantaster. Med en första tolkad version av detta littera klassiska verk av Disney 1951 och en filmatisering 59 år senare finns ett stort utbud av Alice i underlandet merchandise från denna fantasyberättelse som aldrig går ur tiden. Med karaktärer som bland annat Cheshire-katten, den galne hattmakaren, fågeln Dodo och den vita kaninen kan du enkelt återskapa en häftig och tilltalande miljö med din samling av föremål från filmen.

Många väljer att byta objekt från sin Alice i underlandet merchandise med andra samlare, och andra klär till och med ut sig till sin favoritkaraktär vid fantasymässor som Comic-Con och SciFi-mässan. Alice i underlandet är också en återkommande favorit när det börjar närma sig Halloween och är ett perfekt tema på födelsedagsfesten - eller varför inte som inspiration till bröllopsdukningen? Vid dessa tillfällen passar Alice i underlandet merchandise perfekt som dekoration och för att tillsätta lite extra magi när du vill lyfta stämningen på festen.

Se alla våra merchandise

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen