• Fri frakt vid köp över 999 kr (ord. fr 39kr)
  • 100% officiell merch
  • 30 dagars öppet köp
  • Brett sortiment med över 68000 produkter

 

101 dalmatiner

Genom att köpa 101 dalmatiner merchandise til barnkammaren ökar trivseln hos ditt barn. En logo påverkar kreativiteten hos barnet och kan leda till djupare nattsömn, bättre idrottsresultat och att vänskapen med andra barn fördjupas. Om ditt barn kommer till skolan med 101 dalmatiner merchandise som en mugg, eller en penna, kanske någon annan i klassen blir nyfiken och detta leder till att ditt barn får nya vänner.

Ge ditt barn en bra start

Det kan också skapa samhörighet mellan barn som har samma 101 dalmatiner merchandise. 101 dalmatiner är den perfekta filmen för hela familjen. Det finns nog ingen som inte känner sympati för valparna och antipati för den egoistiska boven i dramat, Cruella de Vil. Ditt barn förstår säkert inte hur en person som vill göra kläder av valparna överhuvudtaget kan existera. Men sådan är sagovärlden, den bygger på spänningen mellan godhet och ondska. Genom att köpa 101 dalmatiner merchandise så kommer filmen finnas kvar i barnets medvetande under längre tid, och bli en viktig byggsten i barnets framtida utveckling.

 

Lek och allvar

När familjen åker på charterresa kan en dalmatiner ryggsäck bli en tillgång för ditt barn. Resande innebär mycket väntetid vilket barn har svårt att acceptera. Sådana longörer accepteras lättare av vuxna eftersom vi vet att det är ett temporärt problem. Ett barn ser inte framåt och i sådana situationer kan 101 dalmatiner merchandise som hunden Rolly komma till nytta. Det finns även merchandaise med anknytning till Cruella de Vil. Disneyfigurer och merchandise bygger upp ditt barns identitet och gör barnet till en nyfiken krabat, som hela tiden är sysselsatt med att lära känna världen och sig själv. I bästa fall kanske en leksak från barndomen följer med en människa ända upp i vuxen ålder. Det kan vara skönt att ha en dalmatiner mugg att hålla i handen när man ska göra en viktig intervju inför ett nytt jobb.

Se alla våra merchandise

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen